εξαφάνιση Boeing 777 ...

2014-04-08 09:12

στην ταινία "Man of steel" (2013)...

από το σενάριο...

Jor-El reveals Clark's origins, the extinction of his race, and tells Clark that he was sent to Earth to bring hope to mankind for a better future

δειτε και αυτό...ΙΝΔΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ αλλα και συντεταγμένες που σχετίζονται με το "δικο μας" Βoeing...
 

https://www.youtube.com/watch?v=cvgATmlX9Vo

 

-------------------------------------------------------------------------------

(UPDATE  8/4)

 

Στο σημείο που ανιχνεύθηκαν δύο σήματα που μπορεί να ανήκουν στο μαύρο κουτί του μοιραίου αεροσκάφους βρίσκονται 14 πλοία και 14 αεροσκάφη, τα οποία χτενίζουν την περιοχή για να βρουν κάποιο αντικείμενο ή οτιδήποτε που να σχετίζεται με το χαμένο Boeing.

 

ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΠΛΟΙΩΝ - ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ  ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ  ΠΛΕΟΝ  ΤΟ  ΓΕΓΟΝΟΣ  ΟΤΙ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΓΙΑ  ΕΡΕΥΝΑ  ΠΟΛΥ  ΣΗMΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ  ΑΠΟ ΑΥΤΗ  ΤΟΥ  BOEING  ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ ΤΟ  ΑΓΝΩΣΤΟ  ΤΟΥ  ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ (...ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ  ΣΚΑΦΟΥΣ????)...

---------------------------------------------

Ωστόσο, έκπληξη προκάλεσε η απόφαση να σταλεί στην περιοχή των ερευνών στον Ινδικό Ωκεανό βρετανικό πυρηνικό υποβρύχιο, το HMS Tireless, για να βοηθήσει στον εντοπισμό του. Το υποβρύχιο βρίσκεται στον νότιο Ινδικό Ωκεανό και θα συμμετάσχει στις έρευνες μαζί με το ερευνητικό πλοίο του βρετανικού Πολεμικού Ναυτικού HMS Echo. Και τα δύο φέρουν προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό και θα αναζητήσουν κάποιο σήμα από το μαύρο κουτί του αεροσκάφους.

ΜΑΛΛΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ  ΓΙΑ ΚΑΤΙ  ΑΛΛΟ  ΠΟΛΥ  ΠΙΟ  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ  BOEING..

 

Ο πρώην αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Αυστραλίας ανέλαβε από σήμερα να συντονίζει τις έρευνες για την ανεύρεση της πτήσης ΜΗ370 που εξαφανίστηκε πριν από τρεις εβδομάδες στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας.

Ο Άνγκους Χιούστον θα συντονίζει τις επιχειρήσεις που διεξάγονται στη θάλασσα, σε απόσταση περίπου 1.850 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά του Περθ, στις οποίες συμμετέχουν πλοία και στρατιωτικά αεροσκάφη από επτά χώρες: την Αυστραλία, την Κίνα, τη Μαλαισία, την Ιαπωνία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νότια Κορέα και τις ΗΠΑ.

 

ΓΙΑ  ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ  ΟΡΙΣΤΗΚΕ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ  ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ  ΣΤΙΣ  ΕΡΕΥΝΕΣ  ΑΛΛΑ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙς  ΗΠΑ??  ΨΑΧΝΟΥΝ  ΜΗΠΩΣ  ΓΙΑ  ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ  ΕΚΤΟΣ  ΑΠΟ  ΤΟ  BOEING???

  

Περίπου τρεις εβδομάδες μετά την «εξαφάνιση» της μοιραίας πτήσης MH370 οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό καθώς ειδικοί ερευνητές από σχεδόν 30 χώρες του κόσμου, που εμπλέκονται στην αναζήτηση του αεροπλάνου των Μαλαισιανών αερογραμμών οριοθέτησαν πως συνετρίβη κάπου στον Νότιο Ινδικό Ωκεανό, σε απόσταση τεσσάρων ωρών πτήσης από το Περθ της Δυτικής Αυστραλίας, τώρα αναγκάζονται να μετατοπίσουν τις έρευνες κατά 1.100 χιλιόμετρα προς τα ανατολικά, προς τις ακτές της Ωκεανίας.Ακόμη μία ανατροπή δεδομένων στο θρίλερ του εξαφανισμένου Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών προέκυψε τις τελευταίες ώρες μετά τις νέες ανακοινώσεις της Αυστραλιανής Αρχής για τη Θαλάσσια Ασφάλεια σύμφωνα με τις οποίες οι έρευνες για το αεροσκάφος πρέπει εκ νέου να μετατοπισθούν σε άλλη περιοχή, εκτός της περιοχής που εστιάζονταν μέχρι σήμερα!

 

Πέρα – πια – από κάθε ευφάνταστο σενάριο η διεθνής κοινή γνώμη αλλά πρωτίστως οι συγγενείς των επιβατών της μοιραίας πτήσης μαθαίνουν τώρα πως το Boeing πετούσε με μεγαλύτερη ταχύτητα της προβλεπόμενης για τακτικές πτήσεις, συνεπώς πιθανότατα έχει καταναλώσει πιο γρήγορα τα καύσιμά του κι ως εκ τούτου δεν είνα δυνατό να έφτασε τόσο μακριά στον Ινδικό Ωκεανό, μέχρι δηλαδή την περιοχή όπου σήμερα επικεντρώνονται οι έρευνες.