Ο "ΜΕΣΣΙΑΣ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

2015-08-06 22:20

Ο Ραβίνος Chaim Kanievsky, μια κορυφαία αρχή του Ορθόδοξου Ιουδαϊσμού, έχει δώσει σαφή και κατηγορηματικά μηνύματα πρόσφατα ότι η έλευση του Μεσσία είναι επικείμενη.
Ο ίδιος προτρέπει τους Εβραίους να κάνουν "Aliyah" το συντομότερο δυνατόν, ("Aliyah", είναι το εβραϊκό ρήμα για το "ανεβαίνω"), να μεταναστεύουν στο Ισραήλ, το οποίο θεωρείται ως ανώτερη πνευματική ενέργεια που μπορεί να συνδράμει στον ερχομό του Μεσσία.

 

Ο Ραββίνος Kanievsky παρουσίασε ένα φυλλάδιο, γραμμένο από το ραβίνο Yitzchak Ben Tzvi από την πόλη της Μπνέι Μπρακ, που έχει σχέση με το τέλος των ημερών και πολλές άλλες συναφείς προφητείες. Ο Ραβίνος Kanievsky, αφού διαβάστε το φυλλάδιο προσεκτικά, είπε στους γύρω του ότι η μπροσούρα έπρεπε να διανεμεθεί και ότι οι Εβραίοι που ζουν έξω από το Ισραήλ θα πρέπει να επιστρέψουν στη γη των προγόνων τους, διότι ο Μεσσίας θα φτάσει πολύ σύντομα. Μάλιστα σε κάποιον Εβραίο από την Αργεντινή που ζήτησε για την ευλογία του, ο Ραβίνος Kanievsky είπε ότι θα πρέπει να «συγκεντρώσετε την οικογένειά σας και ελάτε στο Ισραήλ. Διαφορετικά, δεν θα υπάρχει αρκετός χώρος για εσάς στα αεροπλάνα».

 

Όταν ρωτήθηκε για το χρόνο άφιξης του Μεσσία, ο Ραβίνος Kanievsky απάντησε: «Στο τέλος του Σαββατιανού έτους». Αρκετοί άνθρωποι έχουν ρωτήσει το ραβίνο να το επαληθεύσει και δίνει την ίδια απάντηση κάθε φορά. Φέτος σύμφωνα με το Γρηγοριανό ημερολόγιο πέφτει Σάββατο 12, Σεπτεμβρίου, 2015.

"Μπαίνουμε" σε αυτό που πολλοί υποστηρίζουν πως είναι το έτος του Ιωβηλαίου. Το Ιωβηλαίο έτος είναι το έτος όπου κλείνουν επτά κύκλοι επταετιών (σαββατικών χρόνων), που σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παλαιάς Διαθήκης είχε επίπτωση στην ιδιοκτησία και τη διαχείριση γης στα βασίλεια του Ισραήλ και του Ιούδα.

Το έτος αυτό, ήταν έτος άγιο και αφιερωμένο στο Θεό. Σύμφωνα με το Μωσαϊκό Νόμο το Ιωβηλαίο έτος άρχιζε την ημέρα του εξιλασμού και αναγγελλόταν με σάλπιγγες. Η Ημέρα του Εξιλασμού εορταζόταν τη δέκατη μέρα του έβδομου μήνα Τισρί  και ξεκινούσε από το βράδυ της ένατης μέρας, ως το άλλο βράδυ.Aυτο  σημαίνει  οτι  η 23η/24η  του  Σεπτεμβρίου  οπότε  και  θα  εορταστεί  η  "ημέρα  του  Εξιλασμού"  απο τους  Εβραίους  ειναι  η  αρχή  του  ΑΓΙΟΥ  ΙΩΒΗΛΑΙΟΥ  ΕΤΟΥΣ  που είναι  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ  ΣΤΟΝ ΘΕΟ...

13 Σεπτεμβρίου - Ελούλ 29 για το εβραϊκό ημερολόγιο - η τελευταία ημέρα του έτους Shemitah

Σε κάθε τέτοια περίοδο που τελειώνει ανά επτά χρόνια και πάντα είναι Σεπτέμβριο, οι Εβραίοι αναφέρουν ότι συμβαίνει ένα κοσμοιστορικό γεγονός.
Πράγματι στο προγούμενο Σεμιτάχ συνέβη η κατάρρευση του χρηματιστηρίου της Αμερικής το 2008 και 7 χρόνια νωρίτερα στο προηγούμενο από εκείνο Σεμιτάχ, έριξαν τους Δίδυμους Πύργους.
Περίεργες συμπτώσεις δεν νομίζετε;