τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας..

2015-07-02 22:53

  Ο  Διάβολος  απο  καταβολής  κόσμου  πάντα  καταδίωκε - διέβαλε  όλους  οσους  ακολουθούσαν  το  ΘΕΛΗΜΑ  ΤΟΥ ΘΕΟΥ, έτσι  λοιπόν  έπρεπε  να βρεί  τρόπο ωστε  να  διαβάλει  και  τους  πιστούς  ΕΒΡΑΙΟΥΣ  οι  οποίοι  λάτρευαν  τον ΘΕΟ και ακολουθούσαν  τους  Νομους  που τους  είχαν  δοθεί  απο  τους  προγόνους  τους.

  Κατά την εξορία των Εβραίων στη Βαβυλώνα και γύρω  στο 586, κάποιοι Εβραίοι αναμείχθηκαν με τους Χαλδαίους και μυήθηκαν από αυτούς στην αστρολογία, τον πνευματισμό και τη μαγεία. Έτσι προέκυψε η  μαγεία Καμπάλα, το βιβλίο Ταλμούδ και η ομάδα των Φαρισαίων, η οποία επέστρεψε στην Ιερουσαλήμ το 583 με τους υπόλοιπους Εβραίους.
Σιγά σιγά οι Φαρισαίοι, που ονειρεύονταν ότι ο Θεός θα βασίλευε σε όλο τον κόσμο μέσω αυτών και ενός θεϊκού απεσταλμένου (Μεσσία) που θα υπέτασσε τους άλλους λαούς με το σπαθί, απέκτησαν τον έλεγχο των δικαστηρίων και του Μεγάλου Συνεδρίου (Σανχεντρίν), που ίδρυσε το 457 ο Έσδρα. Αυτοί μεθόδευσαν τη Σταύρωση του Ιησού Χριστού, που δεν ήταν όπως Τον ήθελαν.

  Ο Σιωνισμός στάθηκε πάντα εχθρός του Ελληνισμού, θεωρώντας τον εμπόδιο για την παγκόσμια κυριαρχία, και η εχθρότητα αυτή μεγάλωσε με τον ασπασμό της χριστιανικής πίστης από τους Έλληνες. Ο Σιωνισμός φέρεται ως δημιουργός ή υποκινητής του Γνωστικισμού (Σίμων ο μάγος), του Αρειανισμού - και άλλων ομάδων και αιρέσεων, με τις οποίες επιχείρησε να νοθεύσει το Χριστιανισμό - , του Ισλάμ, που χρησιμοποίησε για να καταστρέψει το Βυζάντιο, και πλήθους ισλαμικών αιρέσεων, όπως οι Φατιμίδες και οι Ασσασίνοι, οι οποίοι δίδαξαν και τους Ναΐτες. Ακόμα των Ροδόσταυρων, της Μασονίας, των Μαρτινιστών, των Πεφωτισμένων της Βαυαρίας (illuminati), της Θεοσοφικής Εταιρείας, διαφόρων οικονομικών και κοινωνικών θεωριών (Μαρξισμός, αναρχισμός) κ.ά.

  Βέβαια  ο Διάβολος  δεν θα  μπορούσε  να  αφήσει  ανενόχλητους  και εμας  τους  ΕΛΛΗΝΕΣ , ετσι  λοιπόν  έφτιαξε  το εξης  σενάριο, με  την  κατάλληλη  προπαγάνδα  καταφερε  να  ΣΤΡΕΨΕΙ  τους  Ελληνες  ΕΝΑΝΤΙΑ  ΣΤΟΝ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ  και  στους  συμπατριωτες  τους  ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.Πως  εγινε αυτο, παρουσιάζοντας  και  μεγαλοποιώντας  ολα  οσα  έπραξαν  οι  ΕΒΡΑΙΟΙ-ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ  εναντίον  των  ΕΛΛΗΝΩΝ  μεσα  στην  ιστορία  ωστε  να  ΥΠΟΚΙΝΗΣΕΙ  ΤΟ  ΜΙΣΟΣ  των  Ελληνων  εναντίον  καθε τι  Εβραικού  και  επομένως   εναντίον  του  Χριστιανισμού  αφου  ο  Χριστός  είχε  Εβραική  καταγωγή. Επίσης  και με  το  Ταλμούδ , που δεν  δόθηκε απο τον ΘΕΟ αλλα  δημιουργήθηκε  απο  τον  Διάβολο, που ως  γνωστόν  περιέχει  ΥΒΡΕΙΣ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ  ΧΡΙΣΤΟΥ κτλ  κατάφερε  να  "ΠΕΙΣΕΙ"  τους  Ελληνες  για  το  πόσο  "κακοί" και  μισητοί  ειναι  γενικά  οι  Εβραίοι.  Ετσι  με  αυτές  τις  μεθοδευσεις  πέτυχε  το έργο  της  ΔΙΑΒΟΛΗΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ως  προς  τον  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ..